Usluge tepih servisa

Pod uslugom dubinskog pranja tepiha mi obavljamo niz različitih procesa čišćenja, koji, kada se sprovode tim redosledom, daju najbolji mogući rezultat, odnosno čine da Vaš tepih bude zaista kao da je ovog trenutka izašao iz salona.

Sve mora biti čisto i dezinfikovano, kako ne bi brinuli o alergijskim reakcijama i bakterijama.

1.

Preuzimanje vasih tepiha na bilo kojoj adresi u Beogradu(Rakovica, Čukarica, Voždovac, Vračar, Savski Venac, Stari grad Novi Beograd, Palilula, Zemun, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo,...)

2.

Merenje i slikanje. Pre početka pranja, svi tepisi sa nekim vidom ostecenja se fotografišu radi sigurnosti a potom i premeravaju kako bi ustanovili njihovu površinu. Ne odgovaramo za oštećenja nastala pre preuzimanja Vaših tepiha kao što su izgorelost, rupe, pocepani delovi, neujednačenost resa(pokidane rese) i druga teška oštećenja, kao i jake, teške fleke koje se ne mogu tretirati i ukloniti pranjem tepiha. Takodje, ne odgovaramo za eventualna oštećenja koja se dešavaju retko a koja su nastala u samom procesu pranja tepih a usled samog stanja tepiha kao sto su velika pohabanost, starost, trulež (moljci,vlaga,budj) tepiha i sl.Eventualne reklamacije se uvazavaju 24h od trenutka isporuke tepiha.

3.

Trešenje i posebno četkanje tepiha u slučaju da na tepihu ima dosta dlaka kućnih ljubimaca. Pre pranja, tj. kvašenja vodom, tepih se mora dobro istresti. Na taj način Vaš tepih polako dobija stari izgled, takozvano suvo pranje tepiha.

4.

Mašinsko pranje - Ovaj proces pranja tepiha započinjemo potapanjem tepiha vodom i hemijom sto nam pomaže u sledećem procesu pranja tepiha a to je mašinsko četkanje i doziranje praškom ravnomerno što omogućava temeljno pranje tepiha.

5.

Centrifugiranje. Nakon temeljnog pranja, tepihe cedimo i sušimo u centrifugama. Ovaj proces nam pomaže da osušimo od 80-85% vlažnosti tepiha. Takođe, ovaj proces nam je jako bitan za očuvanje karakteristika i kvaliteta Vašeg tepiha. Tepisi su najmanje 50% bolje oprani nego na bilo koji drugi način jer je ispiranje takvo da svaki tepih možete da isperete do bistre vode.

6.

Sušenje tepiha. Nakon centrifugiranja, preostalih 15-20% do poptpuno suvog tepiha, postiže se prirodnim sušenjem.

7.

Pakovanje i isporuka tepiha. Uvek se trudimo da Vaš tepih dobijete čist, suv i u najkraćem mogućem roku. Tepisi se po potrebi i želji klijenata, pakuju u foliju i isporučuju na adresu odakle su uzeti.

Ostanimo u kontaktu

Bozidara Timotijevica 11, Rakovica

Bozidara Timotijevica 11, Rakovica